Skip to content

Wie zijn wij

Al meer dan dertig jaar expert in complete afbouw. 

Dertig jaar kwaliteit en klanttevredenheid

In de ruim dertig jaar dat wij bestaan en reeds duizenden projecten verder, zijn wij uitgegroeid tot een solide en no-nonsense bouwbedrijf. 

Wij staan garant voor kwaliteit op het gebied van de complete afbouw onder een strakke tijdsplanning. Door nauw in contact te blijven met de klant in combinatie met hoogwaardige afbouw streven wij naar 100% klanttevredenheid. 

Wij zijn NEN-EN-ISO 9001 en VCA-gecertificeerd en onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends. 

Geschiedenis

In 1989 is ons bedrijf opgericht door naamdrager Bert Fitters. In het verloop van de jaren is ons bedrijf mede door de vele aanvragen van onze veelal vaste klanten uitgegroeid tot een gerespecteerd familiebedrijf.

Sinds 2021 heeft Bert zijn actieve werkzaamheden bij Bert Fitters Afbouw B.V. neergelegd en zijn Patrick Fitters en Maarten Couwenberg verantwoordelijk voor het begeleiden van onze projecten.

Personeel

We werken in ons bedrijf vanuit een overzichtelijke bedrijfsstructuur. We werken met vaste ploegen in de montage. We vinden dit een pré voor zowel ons personeel als de klant. 

Vanuit ons kantoor worden de werkzaamheden begeleid door Patrick en Maarten. Zij onderhouden het contact met onze klanten en begeleiden de projecten waarbij we onze kwaliteit garanderen met als ultieme doel 100% klanttevredenheid. 

Bedrijf

Ons bedrijf is vanaf 2004 gevestigd aan de Hopbrouwer 6 in Nieuwkuijk. De centrale ligging, direct langs de snelweg, zorgt ervoor dat we verspreid door het hele land werkzaam zijn. In ons pand zijn onze voorraad van bouw- en montagematerialen, zagerij, werkplaats en ons kantoor gevestigd.

We vinden de veiligheid van ons personeel erg belangrijk. Onze montageploegen rijden daarom in goed onderhouden bussen die van alle gemakken zijn voorzien. We werken enkel met gecertificeerd en jaarlijks gekeurd gereedschap.